Muffinki Jabłkowo-Owsiane
Need a wegetariański posiłek poranny? Muffinki jabłkowo-owsiane mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka oleju roślinnego, sody oczyszczonej, owsa do szybkiego gotowania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Batoniki Owsiane Z Cukinią Jagodową, batoniki owsiane blueberry bananan, oraz Batoniki zbożowe i owsiane do żucia No-Bake.
Instrukcje
Umieść jabłko na ręcznikach papierowych; ściśnij, aż będzie ledwo wilgotne. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę i 6 kolejnych składników (mąka przez cynamon) połączyć w średniej misce, wymieszać trzepaczką. Zrób dobrze w środku mieszaniny.
Połączyć mleko, olej, wanilię, jogurt i jajko; dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodaj do mieszanki mąki, mieszając tylko do wilgotnego. Wymieszać z jabłkiem.
Ciasto łyżka do 12 Muffin kubki pokryte sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400 przez 20 minut lub do momentu, gdy muffinki powrócą po dotknięciu lekko na środku.
Natychmiast wyjmij muffinki z patelni; umieść na stojaku z drutu.