Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc wypróbuj muffinki Muflonowe mamy. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szybko gotujący się owies, cynamon, zmielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Najlepsze babeczki z cukinią mamy, Muffinki Owsiane Jabłkowo, oraz Muffinki Jabłkowo-Owsiane.
Instrukcje
1
Połączyć masło, cukier, mus jabłkowy i jajko. W osobnej misce połączyć mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon, goździki i sól; mieszać do mieszaniny masła tylko do zwilżenia. Wymieszać z rodzynkami. Napełnij wyłożone papierem kubki na muffinki 3/4 pełne; posyp polewą okruchową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Mus Jabłkowy
Cynamon
Rodzynki
Masło
Goździki
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Piec w temperaturze 350 stopni przez 25 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Okruchy Topping: wymieszać wszystkie składniki, aż crumbly.