Muffinki jabłkowe mamy

Muffinki jabłkowe mamy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc wypróbuj muffinki Muflonowe mamy. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szybko gotujący się owies, cynamon, zmielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Najlepsze babeczki z cukinią mamy, Muffinki Owsiane Jabłkowo, oraz Muffinki Jabłkowo-Owsiane.

Instrukcje

1
Połączyć masło, cukier, mus jabłkowy i jajko. W osobnej misce połączyć mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon, goździki i sól; mieszać do mieszaniny masła tylko do zwilżenia. Wymieszać z rodzynkami. Napełnij wyłożone papierem kubki na muffinki 3/4 pełne; posyp polewą okruchową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
CynamonCynamon
RodzynkiRodzynki
MasłoMasło
GoździkiGoździki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Piec w temperaturze 350 stopni przez 25 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Okruchy Topping: wymieszać wszystkie składniki, aż crumbly.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn