Muffinki Jabłkowe
Muffinki jabłkowe mogą być tylko bez nabiału przepis, którego szukałeś. Za 40 centów za porcję, otrzymasz śniadanie, które serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 8G tłuszczu i w sumie 209 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mielonego cynamonu, mielonego imbiru, orzechów włoskich i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 19%. Podobne przepisy obejmują Muffinki Jabłkowe, Muffinki Jabłkowe, oraz Muffinki Jabłkowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłóż 12 kubków na muffinki papierowymi wkładkami.
W misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, ziele angielskie, gałkę muszkatołową, cynamon, goździki, imbir i sól.
Ubij tłuszcz mikserem elektrycznym w osobnej dużej misce, aż będzie gładki; dodaj miód i mieszaj przez 2 minuty. Wymieszaj mąkę z mieszanką do pieczenia, na przemian z musem jabłkowym, aż ciasto będzie gładkie. Złożyć rodzynki i orzechy włoskie. Wlej około 2 1/2 łyżki ciasta do każdej filiżanki muffinki.
Piecz w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona na środek muffinki wyjdzie czysta, 20 do 25 minut.