Muffinki czosnkowe bezglutenowe cebulowe to bezglutenowe poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 52 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, czosnek, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Maca bezglutenowa z cebulą, czosnkiem i koperkiem, Mini Babeczki Z Tymiankiem Oliwkowym (Bezglutenowe, Bez Ziarna, Bez Orzechów, Paleo), oraz Jajka pieczone z dymną karmelizowaną cebulą i zwiędłym boczniakiem {bez laktozy; bezglutenowe} dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej. Rozgrzej piekarnik do 204°. Spryskaj 12 wgłębień muffin nieprzywierającym sprayem do gotowania. Odstawić patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
W średniej misce wymieszać brązową mąkę ryżową, mąkę sorgo, skrobię ziemniaczaną, 1/4 szklanki parmezanu, proszek do pieczenia, sól, gumę ksantanową i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Sorgo
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Guma Ksantanowa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)