Muffinki Czekoladowo-Jabłkowe
Czekoladowe muffinki z masłem jabłkowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 234 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cynamon, półsłodkie chipsy czekoladowe - muffinki ich potrzebują i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffinki Z Masłem Jabłkowym, Muffinki Z Masłem Jabłkowym, oraz Muffinki z masłem orzechowym i jabłkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Linia 6 kubki muffin z wkładkami papieru i spryskać wkładki z odrobiną mąki dodać sprayu do gotowania.
Mąkę, kakao w proszku, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól i cynamon wymieszać w misce. W misce wymieszać brązowy cukier, masło jabłkowe, białka, wanilię i olej.
Wlać suchą mieszaninę do mieszaniny masła jabłkowego i mieszać tylko do wymieszania. Podziel ciasto równo między kubki muffin (powinno dojść prawie do góry i powinno być w stanie foliować 6-ewentualnie 7 kubków muffin.
Piec przez 20-23 minut lub do wykałaczki lub pałeczki włożonej do środka wychodzi z wilgotnych okruchów, a nie ciasto