Muffinki Czekoladowo-Bananowe
Muffinki czekoladowo-bananowe to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap poranny posiłek. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, półsłodkie chipsy czekoladowe, Olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chocolate Chip Bananan Babeczki Owsiane, Muffinki Czekoladowo-Bananowe, oraz Muffinki Czekoladowo-Bananowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400ºF.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek lub smaruj DNA tylko filiżanek do muffinek.
Jajko ubić lekko w średniej misce; wymieszać pozostałe składniki tylko do zwilżenia. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec około 15 minut lub do złotego koloru.