Muchacho con Melao de Panela (Wołowina z syropem z cukru trzcinowego)
Muchacho con Melao de Panela (Wołowina z syropem z cukru trzcinowego) jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 411 kalorii, 47g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 94 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz liście laurowe, musztardę, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Syrop Trzcinowy Pecan Pie, Syrop Trzcinowy Szkliwione Gorące Skrzydełka, oraz Przepis Na Szynkę Z Orzechami Pekan, Bourbon I Syropem Trzcinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić wołowinę w niereaktywnym naczyniu.
Umieść biały ocet, mielony kminek, musztardę, cebulę, szalotki, sól i pieprz w blenderze lub robocie kuchennym.Rozetrzyj mieszankę cebuli na całej wołowiny.
Odstawić na 2 do 3 dni do lodówki.
Rozgrzej olej w dużym garnku i umieść wołowinę i brąz, paląc ją po obu stronach.
Dodaj wodę, liście laurowe, tymianek i oregano. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu około 3 godzin lub aż mięso będzie bardzo miękkie.Weź wołowinę z garnka.
Dodaj melao do garnka i wymieszaj z wodą do gotowania, która pozostała w garnku z wołowiny.
Dobrze wymieszać i gotować przez około 2 minuty na małym ogniu.
Umieść sos w blenderze i zmiksuj na gładką masę i polej wołowiną.