Mrożony Pomarańczowy Deser Cappuccino
Mrożony pomarańczowy deser Cappuccino może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 610 kalorii, 8G białka, oraz 39g tłuszczu. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 54 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz waniliowe ciasteczka waflowe, śmietanę do bicia, zwykłe granulki kawy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Deser Warstwowy Frosty Orange Creme, Mrożone Cappuccino Karmelowe, oraz Deser Mroźna Gąsienica dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w małej misce, wymieszać pokruszone ciasteczka i masło. Na dnie patelni o wymiarach 13x9 cali, mocno i równomiernie nacisnąć mieszankę.
Piec około 10 minut lub do jasnego złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W międzyczasie, w schłodzonej dużej misce, ubij śmietanę do ubijania mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty; odstawić. W małej misce mieszaj granulki espresso do gorącej wody, aż się rozpuści; odstaw na bok.
W dużej misce, beat twarogu na średniej prędkości, aż gładka. Ubić w mleku aż do wymieszania. Łyżka 1 szklanka mieszanki twarogu w małej misce; wymieszać koncentrat soku pomarańczowego i 1 szklanka bitej śmietany.
Wymieszać mieszaninę kawy i syrop czekoladowy do pozostałej mieszaniny serek śmietankowy, aż będzie gładka. Złóż pozostałą bitą śmietanę.
Wlać mieszaninę czekolady na skorupie. Upuść mieszankę pomarańczową łyżkami na mieszankę czekoladową; mieszankę zawirować nożem.
Zamrozić co najmniej 3 godziny, aż do uzyskania jędrności. W przypadku porcji pokrój na 5 rzędów po 3 rzędy.