Mrożone Malinowe Placki

Mrożone Malinowe Placki
Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz chłodną bitą polewę, ciasto, galaretkę o smaku malinowym i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Mrożone Placki Brzoskwiniowe, Mrożone Malinowe Placki Sernikowe, oraz Shortcake Squares dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać jogurt i suchą żelatynę w dużej misce do wymieszania. Wymieszać z chłodnym batem.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Smaku TruskawkowymO Smaku Truskawkowym
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodać kostki ciasta; lekko wymieszać.
3
Wlać do 8-calowej kwadratowej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Zamrozić 3 godziny lub do twardości.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn