Mrożone Key Lime Pie
Mrożone Key Lime Pie może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 392 kalorie, 5G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 80 centów za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 28 minut. Udaj się do sklepu i odbierz limonkę, masło, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W średniej misce połączyć okruchy krakersów i brązowy cukier. Wymieszać z roztopionym masłem. Mocno docisnąć mieszaninę do dna i do góry 10-calowej sprężyny.
Piec 8 protokół i niech skorupa ostygnie całkowicie przed rozłożeniem nadzienie ciasto nad nim.
W dużej misce, z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, ubić śmietanę, aż lekko zgęstnieje. Stopniowo dodawać cukier i mleko skondensowane i mieszać do połączenia. Ubić w soku z limonki, skórce z limonki i pół na pół. Gdy mieszanina osiągnie pożądany smak i konsystencję, delikatnie rozprowadzić ciasto nadzienie na schłodzonej skorupie. Przykryć i zamrozić na 4 do 6 godzin lub do twardości.
Pokroić w kliny i udekorować świeżymi plastrami limonki, podawać na zimno.