Mrożone ciasto z lemoniadą może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 499 kalorii, 7G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. 46 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 18 minut. Mieszanka z bitą polewą, okruchy krakersów graham, mleko skondensowane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Mrożone Ciasto Z Lemoniadą, Mrożone Ciasto Z Lemoniadą, oraz Mrożone Ciasto Z Lemoniadą.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Dla skorupy: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
W średniej misce, wymieszać razem okruchy krakersów, cukier i roztopione masło, aż do połączenia i przypomina mokrą mieszaninę piasku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać do talerza ciasta i mocno docisnąć mieszaninę wzdłuż dna i boków.
5
Piec przez 7 do 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Do nadzienia: w dużej misce dodaj słodzone mleko skondensowane i ubitą polewę. Złóż je delikatnie, aż do połączenia, uważając, aby mieszanina była lekka i puszysta.
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino można spróbować Brundlmayer Steinmassl Riesling. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.