Mrożone Ciasto Z Kremem Pomarańczowym

Mrożone Ciasto Z Kremem Pomarańczowym
Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś graham cracker crust, koncentrat soku pomarańczowego, barwniki spożywcze i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mrożone Ciasto Z Kremem Pomarańczowym, Ciasto z truskawkami i śmietaną, oraz Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną.

Instrukcje

1
W misce, połączyć lody i koncentrat soku pomarańczowego. W razie potrzeby mieszać barwnik spożywczy. Łyżka do skórki. Przykryć i zamrozić na 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wyjąć z zamrażarki 10 minut przed podaniem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn