Mrożone Ciasto Z Budyniem Bananowym

Mrożone Ciasto Z Budyniem Bananowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać mrożone ciasto bananowy Pudding spróbować. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 30 i kosztuje 25 centów za porcję. Mieszanka galaretki o smaku waniliowym pudding instant, mleko, gotowy do użycia graham cracker crumb crust i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Mrożone Ciasto Budyniowe Oreo, oraz Mrożone Ciasto Budyniowe Miętowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój 2 banany; ułóż równomiernie na dnie skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
2
Wlać mleko do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Dodać suchy budyń wymieszać. Ubić trzepaczką 2 min. lub aż do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
4
Odstawić 5 min. lub aż zgęstnieje. Delikatnie wymieszać z ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
5
Rozłóż na plastrach banana w skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
6
Zamrozić 6 godzin lub do twardości. Gdy będziesz gotowy do podania, wyjmij ciasto z zamrażarki.
7
Odstawić w temperaturze pokojowej 15 min. lub aż ciasto można łatwo pokroić. Pokrój pozostałego banana. Ułóż na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
8
Skropić syropem czekoladowym, posypać migdałami. Resztki przechowuj w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Standardowa Miska Waflowa Zawierająca Około 50 Kalorii1 Standardowa Miska Waflowa Zawierająca Około 50 Kalorii
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn