Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać mrożone ciasto bananowy Pudding spróbować. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 30 i kosztuje 25 centów za porcję. Mieszanka galaretki o smaku waniliowym pudding instant, mleko, gotowy do użycia graham cracker crumb crust i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Mrożone Ciasto Budyniowe Oreo, oraz Mrożone Ciasto Budyniowe Miętowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokrój 2 banany; ułóż równomiernie na dnie skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pudełko Kartonowe)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
2
Wlać mleko do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać suchy budyń wymieszać. Ubić trzepaczką 2 min. lub aż do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Odstawić 5 min. lub aż zgęstnieje. Delikatnie wymieszać z ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
5
Rozłóż na plastrach banana w skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pudełko Kartonowe)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Zamrozić 6 godzin lub do twardości. Gdy będziesz gotowy do podania, wyjmij ciasto z zamrażarki.
7
Odstawić w temperaturze pokojowej 15 min. lub aż ciasto można łatwo pokroić. Pokrój pozostałego banana. Ułóż na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pudełko Kartonowe)
8
Skropić syropem czekoladowym, posypać migdałami. Resztki przechowuj w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Standardowa Miska Waflowa Zawierająca Około 50 Kalorii