Mrożone Ciasto Z Budyniem Bananowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać mrożone ciasto bananowy Pudding spróbować. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 30 i kosztuje 25 centów za porcję. Mieszanka galaretki o smaku waniliowym pudding instant, mleko, gotowy do użycia graham cracker crumb crust i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Mrożone Ciasto Budyniowe Oreo, oraz Mrożone Ciasto Budyniowe Miętowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój 2 banany; ułóż równomiernie na dnie skorupy.
Wlać mleko do dużej miski.
Dodać suchy budyń wymieszać. Ubić trzepaczką 2 min. lub aż do dobrze wymieszane.
Odstawić 5 min. lub aż zgęstnieje. Delikatnie wymieszać z ubitą polewą.
Rozłóż na plastrach banana w skorupie.
Zamrozić 6 godzin lub do twardości. Gdy będziesz gotowy do podania, wyjmij ciasto z zamrażarki.
Odstawić w temperaturze pokojowej 15 min. lub aż ciasto można łatwo pokroić. Pokrój pozostałego banana. Ułóż na wierzchu ciasta.
Skropić syropem czekoladowym, posypać migdałami. Resztki przechowuj w zamrażarce.