Mrożone Ciasto Margarita
Mrożone ciasto Margarita może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 2G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś lekko pianki, tequilę, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest takie super. Spróbuj Mrożona Margarita, Mrożone Ciasto Margarita, oraz Mrożona Margarita dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 3-do 4-quart patelni na średnim ogniu, wymieszać pianki z pół i pół do stopienia, około 5 minut.
Zagnieżdżcie patelnię w lodowatej wodzie; mieszajcie często do ostygnięcia, około 3 minut.
Dodaj skórkę z limonki, sok z limonki i tequilę; mieszaj od czasu do czasu, aż ostygnie, 8 do 10 minut.
W robocie kuchennym wirować ciasteczka, aż drobno zmielone.
Dodać masło i wirować do wymieszania. Prasuj mieszaninę ciastek równomiernie na dnie i w połowie boków 9-calowej patelni do ciast z wyjmowaną obręczą.
W misce z mikserem na dużej prędkości, ubij śmietanę z cukrem, aż utrzyma miękkie szczyty. Złożyć w mieszaninie prawoślazu, dobrze mieszając.
Wlać nadzienie do skorupy i rozprowadzić poziom. Zamrozić, aż do twardego dotknięcia w środku, około 1 godziny, a następnie owinąć hermetycznie i zamrozić, aż stanie się solidny, co najmniej 2 godziny dłużej lub do 2 tygodni.
Rozwiń ciasto, Uruchom cienki nóż między skórką a obręczą patelni i usuń obręcz. Ustaw deser na płaskim talerzu.
Odstawić w temperaturze pokojowej około 10 minut, aby lekko zmięknąć, a następnie pokroić w kliny.