Mrożone Ciasteczka Melasowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj mrożonych Ciasteczek z melasą. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 55 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 36 i kosztuje 11 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, mleko, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Melasa Mrożone Ciasteczka Owsiane, Mrożone Mini bochenki z dyni z melasą, oraz 10 dni ciasteczek: Ciasteczka melasy do żucia.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. spryskaj arkusze ciastek sprayem do gotowania. W dużej misce, beat brązowy cukier, skrócenie i melasy z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane. Ubić w jajkach. Wymieszaj pozostałe składniki ciastek, aż do dobrze wymieszanego. (Ciasto będzie lepkie.)
Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty około 1 cala od siebie na arkuszach ciastek.
Piec 7 do 9 minut lub do jasnego złotego koloru.
Usuń z arkuszy ciastek do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 20 minut.
W małej misce wymieszać składniki lukru na gładką masę.
Mżawka polewa ciasteczka.