Mrożone batoniki malinowe
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Frosted Raspberry Bars. Jedna porcja zawiera 120 kalorii , 2 g białka i 2 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 24 osób. Za 20 centów za porcję przepis ten pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 35 osób powiedziałoby, że trafił w dziesiątkę. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 55 minut . Udaj się do sklepu i kup sól, cukier, krem marshmallow i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie można ulepszyć. Podobne przepisy to Frosted Pumpkin Cookies , Gluten Free Frosted Pumpkin Doughnuts i Raspberry Cupcakes With Raspberry Icing .
Instrukcje
W dużej misce utrzyj masło i cukier, aż masa będzie lekka i puszysta.
Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Wymieszaj jajka, mleko i wanilię.
Dodawaj suche składniki do kremowej mieszanki na przemian z mieszanką jajeczną, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Podziel ciasto na pół; schłódź przez 2 godziny lub do momentu, aż stwardnieje.
Rozwałkuj jedną porcję ciasta na prostokąt o wymiarach 15 x 10 cali; ostrożnie przełóż ją do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 15 x 10 x 1 cal.
Posmaruj nadzieniem malinowym.
Pozostałe ciasto rozwałkuj na grubość ok. 3 mm.
Pokrój na paski o szerokości 1,25 cm; uformuj kratkę na wierzchu nadzienia.
Piec w temperaturze 350° przez 30 minut lub do uzyskania złotego koloru. Ostudzić na kratce.
W małej misce ubij masło, smalec, serek śmietankowy i piankę marshmallow, aż do uzyskania gładkiej masy. Stopniowo dodawaj cukier puder i mleko, aż do uzyskania gładkiej masy.
Skropić batony. Schłodzić do stężenia.