Mrożone batoniki malinowe

Mrożone batoniki malinowe
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Frosted Raspberry Bars. Jedna porcja zawiera 120 kalorii , 2 g białka i 2 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 24 osób. Za 20 centów za porcję przepis ten pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 35 osób powiedziałoby, że trafił w dziesiątkę. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 55 minut . Udaj się do sklepu i kup sól, cukier, krem marshmallow i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie można ulepszyć. Podobne przepisy to Frosted Pumpkin Cookies , Gluten Free Frosted Pumpkin Doughnuts i Raspberry Cupcakes With Raspberry Icing .

Instrukcje

1
W dużej misce utrzyj masło i cukier, aż masa będzie lekka i puszysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
Ciepła śmietanka Pół Na PółCiepła śmietanka Pół Na Pół
1/2 Funta Bardzo Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Bardzo Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
2
Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Zimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W KostkęZimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W Kostkę
Nieprażone Pestki DyniNieprażone Pestki Dyni
3
Wymieszaj jajka, mleko i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4
Dodawaj suche składniki do kremowej mieszanki na przemian z mieszanką jajeczną, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Podziel ciasto na pół; schłódź przez 2 godziny lub do momentu, aż stwardnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Rozwałkuj jedną porcję ciasta na prostokąt o wymiarach 15 x 10 cali; ostrożnie przełóż ją do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 15 x 10 x 1 cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
6
Posmaruj nadzieniem malinowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Pozostałe ciasto rozwałkuj na grubość ok. 3 mm.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Pokrój na paski o szerokości 1,25 cm; uformuj kratkę na wierzchu nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
9
Piec w temperaturze 350° przez 30 minut lub do uzyskania złotego koloru. Ostudzić na kratce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
12 Kotletów Z żeberek Jagnięcych, Z Kośćmi Pokrojonymi W Paski12 Kotletów Z żeberek Jagnięcych, Z Kośćmi Pokrojonymi W Paski
10
W małej misce ubij masło, smalec, serek śmietankowy i piankę marshmallow, aż do uzyskania gładkiej masy. Stopniowo dodawaj cukier puder i mleko, aż do uzyskania gładkiej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
11
Skropić batony. Schłodzić do stężenia.
12
Pokroić w paski.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn