Mrożona Słodka Herbata Pops
Przepis mrożona słodka herbata Pops może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 6 godzin i 15 minut. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 32. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 40 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz herbatę, kije rzemieślnicze, papierowe kubki do picia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Precel Fudge Pops: słodkie i słone mrożone smakołyki, Frozen S'More Pops, oraz Mrożone Pomarańcze Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 3-quart, umieścić torebki herbaty i 4 szklanki wody.
Podgrzać prawie do wrzenia.
Wlać mieszaninę do 1-galonowego żaroodpornego dzbana.
Dodać cukier i pozostałe 4 szklanki wody; mieszać, aż cukier się rozpuści. Przechowywać w lodówce 1 godzinę do ostygnięcia.
Do każdego kubka papierowego wlać 1/4 szklanki mieszanki herbaty.
Umieść mały kawałek folii na górze każdej filiżanki. Zrób małe rozcięcie na środku każdego kawałka folii; włóż kij.
Umieścić kubki na tacy. Zamrozić co najmniej 5 godzin.
Oderwij papierowe kubki i podawaj.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.