Mrożona Kawa i migdałowy Sorbet
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj mrożonej kawy i sorbetu migdałowego. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 36 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ekstrakt z wanilii, żelatynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Coconut Iced Coffee ... with Mini Chocolate Glazed Coffee pączki, Pyszny Sorbet Malinowy, Jagodowy I Migdałowy, oraz Kawa Mrożona dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć mleko i żelatynę. Dobrze wymieszać, aby włączyć. Odstawić i niech żelatyna kwitną przez 5 minut.
W średniej misce ubijamy mrożoną kawę, cukier, sól i wanilię, aż cukier się rozpuści. W małym rondlu na bardzo małym ogniu, doprowadzić mleko do nagiego gotowania na wolnym ogniu, a następnie wymieszać z mrożoną kawą.
Ubijaj w maszynie do lodów zgodnie z instrukcją producenta. Wymieszać z prażonymi migdałami i przenieść do hermetycznego pojemnika, a następnie zamrozić na 2 do 3 godzin lub aż mocno osadzone.
Niech sorbet siedzieć w temperaturze pokojowej 10 do 15 minut przed podaniem.