Mrożona Beza Czekoladowa

Mrożona Beza Czekoladowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać mrożone czekolada-Chip bezy spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 732 kalorie. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady, espresso, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Mrożone Miętowe Ciasto Czekoladowe, Cherry Chocolate Chip Mrożony Jogurt, oraz Malina-Czekolada Chipsy Mrożony Jogurt dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 225 i ustaw stojaki w dolnej i środkowej części. Narysuj 11-calowe koło na spodach każdego z 2 arkuszy papieru pergaminowego. Obrócić papier na 2 duże blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W misce stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w trzepaczkę, ubij białka ze śmietaną tatarską na średniej prędkości, aż się spienią. Zwiększ prędkość do wysokiej I beat aż miękkie szczyty tworzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj granulowany cukier 1 łyżkę na raz, ubijając przez 5 sekund między dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
4
Dodać wanilię i ubić, aż białka są sztywne i błyszczące, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
5
Przełóż połowę bezy Do Woreczka z ciastem wyposażonego w okrągłą, gładką końcówkę o średnicy 1/2 cala i umieść pierścień bezy wewnątrz każdego narysowanego okręgu. Łyżka pozostałą bezę do kół i rozprowadzić go 1/2 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
6
Piec bezy przez około 1 1/2 godziny, do bardzo bladego, ale suchego. Wyłącz piekarnik, lekko otwórz drzwiczki i pozostaw bezy do ostygnięcia w piekarniku przez co najmniej 6 godzin, aż wyschną i będą chrupiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
W misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić 2 szklanki śmietany z cukrem cukierników do uzyskania jędrności. Złożyć w jednej czwartej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
CzekoladaCzekolada
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Rozprowadzić krem na 1 okr., rozprowadzić na brzeg. Top z drugiej rundy, naciskając go lekko. Zamrozić, aż krem będzie jędrny, około 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
KremKrem
9
W międzyczasie roztopić pozostałą czekoladę w misce ustawionej na patelni gotującej się wody. Z ognia ubijamy pozostałą 1/4 szklanki śmietany i espresso.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
KremKrem
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
10
Za pomocą ząbkowanego noża pokrój zamrożone ciasto na kliny i przenieś na talerze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
11
Odstawić na 10 minut. Łyżka trochę sosu na każdym klinie i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn