Mrożenie kukurydzy
Zamrażanie kukurydzy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 568 kalorii. Na 5,38 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kukurydzę usuniętą z kolby, sól, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Łatwa Wskazówka do zamrażania boczku: jak, Klasyczne Pesto {i szybka wskazówka na temat zamrażania do wykorzystania później}, oraz Pesto bazyliowe + poradnik do zamrażania.