Mrożone ciasto dyniowe z polewą czekoladową tequilą
Jedna porcja zawiera 509 kalorii, 9g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.41 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz śmietanę do ubijania, brązowy cukier, polewę czekoladową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tequila Sernik Limonkowy z polewą truskawkową Margarita, Sernik dyniowy z białą czekoladą z polewą migdałową, oraz Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. w robocie kuchennym, miejsce ciasteczka i granola. Przykryć; przetworzyć, używając impulsów włączania i wyłączania, aż utworzą się drobne okruchy.
Dodaj roztopione masło; proces aż okruchy są zwilżone. Naciśnij mieszankę w dolnej i górnej stronie 9-calowej formy sprężynowej.
Piec 6 do 8 protokół lub do lekko rumiane. Schłodzić na stojaku chłodzącym.
W dużej misce, wymieszać dynię, brązowy cukier, cynamon, imbir, gałka muszkatołowa, goździki i sól do wymieszania.
Dodajemy lody, mieszamy aż do wymieszania.
Wlać do ostudzonej upieczonej Skórki. Zamrozić 1 godzinę.
W małej misce wymieszaj razem polewę z krówki i tequilę.
Polej ciasto. Zamrozić do twardości, co najmniej 2 godziny.
Około 20 minut przed podaniem przełożyć ciasto z zamrażarki do lodówki. Uruchom nóż lub małą metalową szpatułkę wokół krawędzi patelni; ostrożnie usuń stronę patelni.
Ciasto pokroić w plasterki; podawać z bitą śmietaną.