Mrożona herbata grejpfrutowa Long Island

Jeśli chcesz dodać do swojego repertuaru więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych, lakto ovo wegetariańskich i wegańskich, mrożona herbata grejpfrutowa Long Island może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 645 kalorii, 1 g białka i 0 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 osobom. Za 6,1 USD za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakował ten napój. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka tequili, cukru, różowego grejpfruta i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godzin i 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 10%. Ten wynik jest do poprawy. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, polubili także GZ Long Island Iced Tea, Long Island Iced Tea i Long Island Iced Tea.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: Jedna forma na muffiny na 12 muffinów
Oderwij liście z 10 gałązek mięty. Podziel je pomiędzy 12 filiżanek formy na 12 muffinów.
Zalać wodą tak, aby przykryła. Zamrażaj do twardości, około 4 godzin.
Połącz cukier z 1 szklanką wody w średnim rondlu i postaw na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia i mieszać do rozpuszczenia cukru.
Dodaj pozostałych 10 gałązek mięty.
Zdjąć z ognia i parzyć 15 minut. Odcedź i pozwól syropowi lekko ostygnąć.
Wymieszaj gin, sok grejpfrutowy, rum, tequilę, triple sec, wódkę i syrop miętowy w pojemniku wielkości galona. Schłodź, aż będzie gotowy do podania.
Wlać mieszaninę do dużej miski na poncz.
Wlać colę tuż przed podaniem. W ponczu włóż od 6 do 8 plasterków grejpfruta. Wyjmij kostki lodu miętowego i dodaj do miski z ponczem.
Podawać w filiżankach z lodem i udekorować gałązkami mięty.
Z kuchni sieci Food Network