Mozzarella Fonduta

Mozzarella Fonduta
Mozzarella Fonduta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.38 za porcję. Jedna porcja zawiera 389 kalorii, 18g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz propozycję serwowania: chleb z grilla, płatki pieprzu, gruyere i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Grill Z Makaronem Fonduta Gamberi, Mozzarellan in Carrozza (Fried Mozzarella Sandwich) w / Blueberry Balsamic Jam, oraz Neapolitański "Mozzarellan in Carrozza" {tosty francuskie Nadziewane mozzarellą} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: sześć 5-uncjowych ramekin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
W małym rondlu, doprowadzić sos pomidorowo-bazyliowy i płatki czerwonej papryki na wolnym ogniu na średnim ogniu. Gotować odkryte aż gruby, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
6
Umieść sześć 5-uncji ramekinów na blasze do pieczenia. Podziel SOS równo między ramekiny. Podziel prosciutto między ramekinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Umieść plasterki mozzarelli między 3 papierowymi ręcznikami, aby wchłonąć nadmiar wilgoci.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
8
Umieścić plastry mozzarelli na górze prosciutto. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
ProsciuttoProsciutto
9
Posypać Gruyere na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruyereGruyere
10
Dusić, aż ser topi się i złocisty brązowy, 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
11
Podawać z pieczywem z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn