Mostek z grzybami Portabella i suszoną żurawiną

Mostek z grzybami Portabella i suszoną żurawiną
Przepis z grzybami Portabella i suszoną żurawiną jest gotowy w około 5 godzin i 5 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 484 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz płasko cięty mostek wołowy, bulion wołowy, rozmaryn i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mostek Z Grzybami Portobello I Suszoną Żurawiną, Mostek z grzybami Portobello i suszoną żurawiną, oraz Seitan nadziewane orzechami włoskimi, suszoną żurawiną i grzybami dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia36
Magazyn