Mostek wołowy w sosie
Przepis wołowina mostek w sosie może zaspokoić swoje żydowskie pragnienie w mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 229 kalorii, 24g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Mieszanka wody, olej canolan, skrobia kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Mostek wołowy z sosem żurawinowym, Mostek Z Sosem, oraz Mostek z sosem żurawinowym.
Instrukcje
W holenderskim piecu, brązowy mostek w oleju po obu stronach na średnim ogniu; odcedzić.
Połączyć gorącą wodę i zupę wymieszać; wlać na mostek. Przykryć i piec w temperaturze 325° przez 2 do 2-1 / 2 godzin lub do miękkości mięsa.
Wyjąć mostek na talerz do serwowania.
Odstawić na 10-15 minut. W międzyczasie połącz skrobię kukurydzianą i zimną wodę, aż będzie gładka; stopniowo mieszaj do soków na patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Mięso cienko pokroić na ziarno; podawać z sosem.
Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Mostek wołowy świetnie komponuje się z Shirazem, Tempranillo i Zinfandelem. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lagier Meredith Syrah. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 43 dolarów.
![Lagier Meredith Syrah]()
Lagier Meredith Syrah
Nasza Syrah została opisana jako mająca jedną stopę w północnym Rodanie i jedną stopę w północnej Kalifornii. Smak przypomina północny Rodan z przyprawami i białym pieprzem i fioletowymi aromatami, ale ma więcej ekstraktu i ciała. W wielu winach czerwonych Duży kolor zwykle oznacza dużą taninę, ale (z powodów, których nigdy nie zrozumiemy) nasze wino nie jest surowo garbnikowe, więc dobrze pije, gdy jest Młode.