Mostek słodko-kwaśny

Mostek słodko-kwaśny
Słodko-kwaśny mostek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Za $1.98 za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 10 porcji z 283 kalorii, 29g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to raczej tanie przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, pieprz, rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 9 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 3 godziny i 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 41%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Mostek słodko-kwaśny, Mostek słodko-kwaśny, oraz Mostek słodko-kwaśny.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Osusz mostek i posyp solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3
Podgrzej 1 łyżkę oleju na średnim ogniu w holenderskim piekarniku lub garnku do duszenia. Podsmaż mostek, aż się zrumieni, 4 do 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Przełóż mostek na talerz.
5
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju do garnka i gotuj cebulę, mieszając kilka razy, aż zmięknie, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodaj czosnek i gotuj, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Dodaj sos pomidorowy, bulion, brązowy cukier, 1/3 szklanki octu, rodzynki, ziarna pieprzu i ziele angielskie i dobrze wymieszaj. Doprowadź mieszaninę do wrzenia, włóż mostek i wszelkie nagromadzone soki do garnka, nałóż trochę mieszanki pomidorowo-octowej na mostek, szczelnie przykryj i przenieś do piekarnika. Gotuj, aż mostek będzie miękki widelcem, 2 1/2 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Wyjmij mostek z piekarnika, przełóż mięso na deskę do krojenia i odstaw na 10 do 20 minut lub, jeśli podasz później, przykryj i wstaw do lodówki mięso i sos na kilka godzin lub na noc. Kiedy będziesz gotowy do podania, pokrój mięso pod kątem ziarna na plastry o grubości 1/4 cala. Wymieszaj pozostałą 1 łyżkę octu z ciepłym sosem. Włóż pokrojony mostek do sosu, aż się rozgrzeje, a następnie podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Mostek działa naprawdę dobrze z Shiraz, Tempranillo i Zinfandel. Wszystkie te czerwone wina poradzą sobie z mięsistym, dymnym smakiem mostka. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Lagier Meredith Syrah. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 53 dolarów.
Lagier Meredith Syrah
Lagier Meredith Syrah
Nasza Syrah została opisana jako mająca jedną stopę w północnym Rodanie i jedną stopę w północnej Kalifornii. Smak przypomina północny Rodan z aromatami przypraw i białego pieprzu i fioletu, ale ma więcej ekstraktu i ciała. W wielu czerwonych winach Duży kolor zwykle oznacza dużą taninę, ale (z powodów, których możemy nigdy nie zrozumieć) nasze wino nie jest Ostro garbnikowe, więc dobrze pije, gdy jest Młode.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia11
Magazyn