Mostarda di Cremona ze Stracchino i Salami to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 1525 kalorii. Na 6,18 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz cukier, suszone wiśnie, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Toskańskie Pici ze Stracchino i cukinią, Rigatoni di grano duro con prosciutto cotto, stracchino e nocciole, oraz Gruszka Mostarda dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce umieścić figi, gruszki, morele, wiśnie i jabłka i wymieszać. W rondlu podgrzej cukier i wino razem do wrzenia.
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Połówki Gruszek W Syropie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Biały Jęczmień Perłowy
2
Zdjąć z ognia i wymieszać z musztardą i nasionami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3
Zalać owoce i pozostawić do stromego 24 godzin. Słoik i przechowywać w lodówce.