Mostarda di Cremona ze Stracchino i Salami to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 1525 kalorii. Na 6,18 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz cukier, suszone wiśnie, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Toskańskie Pici ze Stracchino i cukinią, Rigatoni di grano duro con prosciutto cotto, stracchino e nocciole, oraz Gruszka Mostarda dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce umieścić figi, gruszki, morele, wiśnie i jabłka i wymieszać. W rondlu podgrzej cukier i wino razem do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Funtowe Połówki Orzechów Pekan
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Pasek Skórki Cytrynowej
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Połówki Gruszek W Syropie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Zdjąć z ognia i wymieszać z musztardą i nasionami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
3
Zalać owoce i pozostawić do stromego 24 godzin. Słoik i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego