Morning Glory Muffins II to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 18 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka kokosa, sól, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Spróbuj Muffinki Morning Glory, Muffinki Oat Morning Glory, oraz Muffinki Morning Glory dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko olej 18 filiżanek muffin, lub płaszcz z nonstick gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Piekarnik
2
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier, sodę oczyszczoną, cynamon i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Cynamon
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
3
W drugiej misce, połączyć marchew, jabłka, kokos, daktyle i pekan. Wymieszać z jajkami, olejem i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Kokos
Wanilia
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Orzeszki Pekan
Daktyle
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Dodaj tę mieszaninę do suchych składników; mieszaj, aż będzie gładka.
5
Łyżka lub miarka ciasto do przygotowanych patelni muffin.
6
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 18 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka muffinki wyjdzie czysta.