Morgan ' s Breakfast Polenta
Morgan ' s Breakfast Polentan jest bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 6 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz dżem z jeżyn, mleko, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 41%. Spróbuj Śniadanie Polenta, Śniadanie taty Polenta, oraz Pikantne Śniadanie Polenta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na średniej patelni na dużym ogniu zagotuj mleko i wodę. Zmniejsz ciepło, aby gotować płyn. Stale mieszając, wlać polentę cienkim, stałym strumieniem, rozbijając wszelkie grudki, które tworzą. Wymieszać 2 łyżki cukru i sól. Dusić, często mieszając, aż polenta będzie miękka i kremowa, o 30 protokół.
W małej misce wymieszaj kwaśną śmietanę i 1 łyżkę cukru.
Chochla polenta do miski, a top z około 1 łyżka dżemu i łyżka słodzonej kwaśnej śmietany.