Morelowy Sorbet Float
Morelowy Sorbet Float może być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Mieszanka moreli, wina musującego, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sorbet Morelowy Kokosowy, Sorbet Morelowy Musujący, oraz Sorbet Morelowy Prażony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś cukier, 1 funt moreli, 3/4 szklankiuparkling wina i 2 szklanki wody do aboil w średnim rondlu. Reduceheat i dusić, mieszając od czasu do czasu, aż morele są bardzo miękkie, 10-15minutes.
Niech ostygnie całkowicie.
Przełożyć mieszaninę moreli na blender i przecier do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodać wodę doapricot mieszaniny więc środki 4 filiżanki.
Przenieść mieszaninę do dużego naczynia płytkie. Zamrozić do stałej, co najmniej 4 godziny.
Aby służyć, sorbet miarka do coupeglasses lub miski i top z moreapricot plastry i trochę wina musującego.
W porcji: 140 kalorii, 1 g tłuszczu, 1 g błonnika