Morelowo-Pomarańczowe Batoniki Kruche

Morelowo-Pomarańczowe Batoniki Kruche
Morelowo-pomarańczowe batony kruche mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 32. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, konfitury morelowe, pasta migdałowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Morelowe Batoniki Kruche, Morelowo-Migdałowe Batoniki Kruche, oraz Batoniki Morelowe Z Kruchą Skórką.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. masło 9x9x2-calowa metalowa patelnia do pieczenia; dno linii i boki patelni z papierem do pieczenia, rozciągające się po bokach. Pergamin z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W małej miseczce wymieszać konfitury i Likier pomarańczowy; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości CukruPrzetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Za pomocą miksera elektrycznego, beat 1 szklanka masła i cukru w dużej misce, aż dobrze wymieszane. Ubić w ekstrakcie z migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać mąkę i sól; ubijać aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Przenieść 1 szklankę ciasta do innej małej miski; dodać pokruszone pasty migdałowe i wymieszać opuszkami palców, aż tworzą się małe grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wymieszać w 1/4 szklanki pokrojonych migdałów; odstawić do polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
7
Pozostałe ciasto równomiernie wcisnąć na dno przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie. Opuszkami palców grubo pokruszyć polewą na konfitury, następnie posypać 1/4 szklanki migdałów. Lekko nacisnąć polewę na konfitury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości CukruPrzetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
9
Piec kruche do góry i brzegi skorupy są złotobrązowe, około 1 godziny. Całkowicie schłodzić w patelni na stelażu. Używając pergaminu jako pomocy, podnieś kruche ciasto z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka KrucheCiasteczka Kruche
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Pokrój kruche bułki na 4 równe paski, a następnie pokrój każdy pasek w poprzek na 8 małych ciasteczek. (Może być przygotowany z wyprzedzeniem. Przechowywać w jednowarstwowym hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do 4 dni lub zamrażać do 2 tygodni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn