Morelowo-Pomarańczowe Batoniki Kruche

Morelowo-Pomarańczowe Batoniki Kruche
Morelowo-pomarańczowe batony kruche mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 32. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, konfitury morelowe, pasta migdałowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Morelowe Batoniki Kruche, Morelowo-Migdałowe Batoniki Kruche, oraz Batoniki Morelowe Z Kruchą Skórką.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. masło 9x9x2-calowa metalowa patelnia do pieczenia; dno linii i boki patelni z papierem do pieczenia, rozciągające się po bokach. Pergamin z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W małej miseczce wymieszać konfitury i Likier pomarańczowy; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
PrzetworyPrzetwory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Za pomocą miksera elektrycznego, beat 1 szklanka masła i cukru w dużej misce, aż dobrze wymieszane. Ubić w ekstrakcie z migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać mąkę i sól; ubijać aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Przenieść 1 szklankę ciasta do innej małej miski; dodać pokruszone pasty migdałowe i wymieszać opuszkami palców, aż tworzą się małe grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Wymieszać w 1/4 szklanki pokrojonych migdałów; odstawić do polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
7
Pozostałe ciasto równomiernie wcisnąć na dno przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie. Opuszkami palców grubo pokruszyć polewą na konfitury, następnie posypać 1/4 szklanki migdałów. Lekko nacisnąć polewę na konfitury.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
9
Piec kruche do góry i brzegi skorupy są złotobrązowe, około 1 godziny. Całkowicie schłodzić w patelni na stelażu. Używając pergaminu jako pomocy, podnieś kruche ciasto z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka KrucheCiasteczka Kruche
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Pokrój kruche bułki na 4 równe paski, a następnie pokrój każdy pasek w poprzek na 8 małych ciasteczek. (Może być przygotowany z wyprzedzeniem. Przechowywać w jednowarstwowym hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do 4 dni lub zamrażać do 2 tygodni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn