Morelowo-Musztardowo-Glazurowane Piersi Z Kurczaka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj piersi z kurczaka z musztardą morelową. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 303 kalorie, 44g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka dżemu morelowego, połówki piersi kurczaka, sól i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Morelowo-glazurowane piersi z kurczaka z migdałowym kuskusem, Klon-glazurowane piersi z kurczaka z musztardą Jus, oraz Chrupiące musztardowo-glazurowane piersi z kurczaka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. w małym rondlu, ubij razem dżem, musztardę i bulion. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, ubijając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować, mieszając, aż dżem się rozpuści, o 3 protokół.
Kurczaka doprawić solą i pieprzem. Podzielić i ułożyć w jednej płaskiej warstwie w 2 dużych naczyniach do pieczenia.
Wlać mieszankę dżemu na kurczaka i obrócić do płaszcza. Kurczak z masłem. Rozrzucić morele na kurczaka i piec, odkryte, aż kurczak jest lekko rumiane i gotowane przez, o 1 godzinę, obracając i fastrygowanie kurczaka często w czasie pieczenia.
Odstawić kurczaka na 10 minut przed podaniem.
Podawać na gorąco z sosem z potraw pieczonych łyżkami na wierzchu.