Morelowe batony owsiane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 234 kalorie, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać dżem morelowy, orzechy włoskie, morele, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 24 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 47 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj batoniki owsiane blueberry bananan, Batoniki Owsiane Z Cukinią Jagodową, oraz batony owsiane truskawkowo-migdałowe (gf, wegańskie) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spray 9 przez 13 przez 2-calowe metalowe naczynie do pieczenia z oleju roślinnego gotowania sprayu. Wyłożyć dno i boki patelni papierem do pieczenia. Spryskać pergamin papier z oleju roślinnego gotowania sprayu i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny Gotowanie Spray
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
3
Nadzienie: w małej misce wymieszać dżem i morele. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Morela
Dżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Skorupa: w dużej misce, ubić razem mąkę, cukier, cynamon, sól i soda oczyszczona. Wymieszać z owsem i orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Cynamon
Orzechy Włoskie
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Mąka Uniwersalna
Cukier
Owies Zwyczajny
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj masło, jajko i wanilię i mieszaj do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Masło
Jajko
6
Za pomocą widelca lub czystych palców lekko naciśnij połowę mieszaniny skorupy na dno przygotowanej patelni. Za pomocą szpatułki rozprowadź nadzienie na skórce, pozostawiając 1/2-calową granicę wokół krawędzi patelni. Przykryj nadzienie pozostałą mieszaniną skorupy i delikatnie naciśnij, aby spłaszczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
Patelnia
7
Piec do jasnego złota, około 30 do 35 minut. Schłodzić przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Pokroić w pręty i przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni.