Montreal Wędzone Mięso
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj wędzonego mięsa w Montrealu. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 25 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 120 godzin. Ten przepis jest lubiany przez 302 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, cebulę w proszku, rodzaj ognia: pośredni i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Bochenek Mięsa Wędzonego, Meat Lite: Zupa Z Wędzonego Indyka, oraz Jesienny Barszcz Z Kapusty I Wędzonego Mięsa.
Instrukcje
Aby utwardzić, w małej misce wymieszać sól, różową sól, czarny pieprz, kolendrę, cukier, liść laurowy i goździki. Pokryj cały mostek lekiem i umieść w bardzo dużej, zamykanej plastikowej torbie.
Umieść w najzimniejszej części lodówki i utwardzaj przez 4 dni, odwracając mostek dwa razy dziennie.
Wyjmij mostek z torby i umyj jak najwięcej utwardzania pod zimną bieżącą wodą.
Umieść mostek w dużym pojemniku i napełnij wodą i pozwól namoczyć na 2 godziny, wymieniając wodę co 30 minut.
Wyjąć z wody i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Aby rub, wymieszać czarny pieprz, kolendra, papryka, czosnek w proszku, cebula w proszku, Koper chwastów, musztarda, nasiona selera, i rozdrobniony czerwony papper w małej misce. Pokryj cały mostek masą.
Ogień palacza lub grill do 107°, dodając kawałki dymu kawałki drewna, gdy w temperaturze. Gdy drewno jest zapalane i wytwarza dym, umieść mostek, tłuszcz do góry i dym, aż termometr odczytu natychmiast zarejestruje 165 stopni po włożeniu do najgrubszej części mostka, około 6 godzin.
Przenieść mostek do dużej patelni do pieczenia z V-rack.
Umieść patelnię na dwóch palnikach na płycie kuchennej i napełnij 1-calową wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu, zmniejszyć ciepło do średniego, przykryć patelnię folią aluminiową i mostek parowy, aż termometr odczytu natychmiast zarejestruje 180 stopni po włożeniu do najgrubszej części mięsa, 1 do 2 godzin, dodając więcej gorącej wody w razie potrzeby.
Przenieść mostek do deski do krojenia i lekko ostudzić. Pokroić i podawać, najlepiej na żyta z musztardą.