Mom ' s Black - Eyed Peas
Need a danie główne bezglutenowe? Mom ' s Black-Eyed Peas może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 60g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 728 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jeśli masz czosnek, black-Eyed peas, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp, Garlicky krewetki pieprz czarny i Black-Eyed Peas, oraz Black - Eyed Peas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym rondlu na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę w roztopionym maśle, aż przezroczyste, o 5 protokół. Wołowinę wymieszać i doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mięso będzie miękkie i soki gotowane, o 30 protokół.
Wymieszać z czosnkiem i groszkiem; wlać wystarczającą ilość wody do przykrycia. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, przykryć i dusić na małym ogniu, aż groszek zmieni kolor i będą miękkie i gorące, a prawie cała ciecz została wchłonięta, około 1 godziny.