Mojo Cuban Sandwich

Mojo Cuban Sandwich może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 7,77 zł za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1180 kalorii, 96g białka, oraz 68 g tłuszczu każdy. Mieszanka musztardy dijon, łopatki wieprzowe, sól koszerna i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 7 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Czekoladowo-czosnkowe Mojo z tostowym chlebem kubańskim (Tostadas de Pan Cubano con Mojo de Chocolate), Kotlety wieprzowe kubańskie z Mojo, oraz Polędwica Wieprzowa Cuban Mojo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: szaszłyki bambusowe
Do marynaty mojo: przyciąć łopatkę wieprzową, usuwając nadmiar tłuszczu i krawat. Dodać mojo marynaty łącząc soki cytrusowe i skórki, oregano, kolendra, 1 1/2 łyżki czosnku i kminek w dużej misce do mieszania.
Przywiązaną pieczeń włożyć do plastikowej torebki i zalać marynatą.
Posypać solą i pieprzem. Pozostawić do marynowania przez 30 do 40 minut w temperaturze pokojowej. Po marynowaniu wyjąć z worka i wytrzeć nadmiar płynu. Zamów marynatę.
Pieczeń wieprzowa: rozgrzej Szybkowar 6-litrowy na średnim ogniu.
Dodać olej rzepakowy do garnka szybkowaru i włączyć do wysokiej temperatury. Pieczeń podsmażamy ze wszystkich stron. Następnie dodaj bulion z kurczaka, liście laurowe, cebulę i zarezerwowaną marynatę. Wymień pokrywę i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować, aż pieczeń będzie miękka, 30 do 45 protokół.
Wyjąć pieczeń, przenieść na deskę do krojenia i odpocząć przez 5 do 7 minut. Pokroić cienko.
W przypadku kubańskich kanapek: za pomocą ząbkowanego noża podziel kubańskie bochenki na połowę. Zacznij budować kanapki. Najpierw rozprowadź cienką warstwę musztardy Dijon na chlebie.
Dodaj 5 plastrów ogórków kiszonych, około 3 uncji szynki i kilka plastrów pieczonej wieprzowiny. Wierzch z 2 plastrami sera. Zakończ górną połową kubańskiego bochenka. Powtórz z pozostałymi kanapkami.
Podgrzać patelnię z płaskim wierzchem do średniego ogrzania z oliwą z oliwek.
Umieść kanapki na patelni i umieść ważoną żeliwną patelnię na górze, aby nacisnąć. Naciśnij kanapki, aż chleb jest tosty i ser topi się, 2 do 3 protokół.
Wyjąć i przeciąć na pół. Zabezpieczyć bambusowymi szaszłykami i podawać natychmiast.