Moje Świąteczne Krówki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać mój Boże Narodzenie krówki spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Ten przepis służy 96 i kosztuje 22 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Jeśli masz pod ręką pianki, masło, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Świąteczne Krówki Z Masłem, Biała Krówka Świąteczna, oraz Christmas Fudge Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia A 13x9-in. patelnia z folią; płaszcz sprayem do gotowania.
W ciężkim holenderskim piekarniku połącz cukier, mleko i masło. Doprowadzić do szybkiego wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować i mieszać 5 protokół.
Wymieszać z kawałkami czekolady, Pianki i posiekaną czekoladą, aż się stopią. Złożyć w orzechach włoskich i wanilii. Natychmiast rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Skropić roztopioną białą czekoladą do pieczenia; całkowicie ostudzić.
Używając folii, wyciągnij krówkę z patelni.
Usuń folię; pokrój krówkę na 96 kwadratów. Przechowywać między warstwami woskowanego papieru w szczelnych pojemnikach.