Moje Własne Sajgonki Z Sosem Orzechowym

Moje Własne Sajgonki Z Sosem Orzechowym
Moje własne sajgonki z sosem orzechowym mogą być tylko Wietnamski przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 905 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz kiełki fasoli, cukier, makaron ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sajgonki z sosem orzechowym, Papaja sajgonki z sosem orzechowym, oraz sajgonki i szybki sos orzechowy dla podobnych receptur.

Składniki

1001 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.kiełki fasoli, przyciąć części korzeniowekiełki fasoli, przyciąć części korzeniowe1001 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.kapusta drobno posiekanakapusta drobno posiekana1001 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.marchew, pokrojona w kształt zapałkimarchew, pokrojona w kształt zapałki31 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejduże czerwone chili (średnie lub gorące, dopasowane do własnych preferencji)duże czerwone chili (średnie lub gorące, dopasowane do własnych preferencji)3ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calalekki sos sojowylekki sos sojowy501 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mięso mielone (ja używam cielęciny, ale można użyć preferowanych mięs)mięso mielone (ja używam cielęciny, ale można użyć preferowanych mięs)10orzechy świecoweorzechy świecowe1001 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.smażone orzeszki ziemne (skórka)smażone orzeszki ziemne (skórka)501 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.makaron ryżowy, moczyć w gorącej wodzie przez kilka minut do miękkości i giętkości (postępuj zgodnie z instrukcjami na opakowaniu)makaron ryżowy, moczyć w gorącej wodzie przez kilka minut do miękkości i giętkości (postępuj zgodnie z instrukcjami na opakowaniu)4krewetki i żyłkisól i czarny pieprzsól i czarny pieprz12 łyżeczki czosnku w proszkuSzczypta białego sezamuSzczypta białego sezamu3szalotka mielonaszalotka mielona12smalls12 mrożonych sajgonek, Skórki używam największego rozmiaru około 20cm x 20cm (można użyć mniejszego i daje więcej)12 mrożonych sajgonek, Skórki używam największego rozmiaru około 20cm x 20cm (można użyć mniejszego i daje więcej)12 łyżeczki czosnku w proszkusok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaolej roślinny, do smażenia mieszanegoolej roślinny, do smażenia mieszanego2501 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewoda (sos nie powinien wyglądać zbyt wodnisto)woda (sos nie powinien wyglądać zbyt wodnisto)43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaocet białyocet biały
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn