Moja Ulubiona Sałatka Ziemniaczana

Moja Ulubiona Sałatka Ziemniaczana
Moja ulubiona sałatka ziemniaczana może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka pieprzu, ziemniaków, musztardy dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 81 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ulubiona Sałatka Ziemniaczana, Ulubiona kiełbasa Bobby Sałatka ziemniaczana, oraz Ulubiona Zapiekanka Ziemniaczana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać 2 ćwiartki zimnej wody do garnka 4-ćwiartkowego i dodać 2 łyżki soli. Obierz ziemniaki jeden po drugim, dodając je do garnka podczas pracy. Przykryć garnek i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Natychmiast zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są bardzo miękkie, 25 do 30 minut, w zależności od ich wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić ziemniaki w durszlaku, przenieść je do blachy do pieczenia i ostudzić, aż będą mogły być obsługiwane.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
DurszlakDurszlak
3
Ziemniaki pokroić w nieregularną 1-calową kostkę i umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Dodać jajka, cebulę, seler, szalotki, ogórek, pietruszka, majonez, olej, ocet, i musztarda i dobrze wymieszać gumową szpatułką. Doprawić pozostałą 1 łyżeczką soli i pieprzem. Przykryć folią umieszczoną na równi z ziemniakami i schłodzić przez co najmniej 2 godziny lub najlepiej przez noc. (Sałatka przechowywana jest do 3 dni w lodówce.) Sprawdź przyprawę przed podaniem, a w razie potrzeby dodaj sól i pieprz do smaku. Jeśli masz zamiar dodać boczek, teraz jest czas, aby gotować, osuszyć i pokruszyć sześć plastrów. Tuż przed podaniem, top sałatkę ziemniaczaną z pokruszonym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Sałatka ZiemniaczanaSałatka Ziemniaczana
MajonezMajonez
Zielona CebulaZielona Cebula
PrzyprawyPrzyprawy
ZiemniakZiemniak
MusztardaMusztarda
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OcetOcet
SelerSeler
PieprzPieprz
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
BoczekBoczek
CebulaCebula
JajkoJajko
SólSól
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
SzpatułkaSzpatułka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn