Moja Sałatka Cezara. Część 2

Moja Sałatka Cezara. Część 2 może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 677 kalorii. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka serc sałaty rzymskiej, oliwy z oliwek, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Muffinki S ' Mores: Po Części Pożywne, Po Części Odpustowe, Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}, oraz Grillowana Sałatka Cezar z lekkim sosem sałatkowym Cezar.
Instrukcje
Umieść anchois w blenderze lub robocie kuchennym. Dorzuć czosnek, musztardę Dijon, Worcestershire i ocet. Następnie dodaj sok z cytryny. Dobrze wymieszaj. Pulsuj procesor lub mieszaj z niską prędkością przez kilka sekund. Zeskrobać boki. Przy włączonym robocie kuchennym lub blenderze wymieszaj oliwę z oliwek w małym strumieniu. Zeskrobać boki i ponownie wymieszać, aby dokładnie połączyć.
Dodać sól, czarny pieprz i parmezan. Pulse całość razem i wymieszać, aż dokładnie połączone. SOS przechowywać w lodówce przez kilka godzin przed użyciem go na sałatkę.Grzanki: chleb pokroić w grube plastry i pokroić w 1-calową kostkę. Wrzuć je na blachę do pieczenia.
Rozgrzać oliwę z oliwek w małym rondlu lub patelni na małym ogniu. Obrać i zmiażdżyć, ale nie posiekać 2 ząbki czosnku i dodać je do oleju. Użyj łyżki, aby przenieść czosnek wokół na patelni. Po około 3 do 5 minutach wyłączyć ogień i wyjąć czosnek z patelni. Powoli skropić oliwę z oliwek na kostkach chleba.
Wymieszać dłońmi, a następnie lekko posypać solą.
Piec w temperaturze 200 przez godzinę, od czasu do czasu potrząsając patelnią.Godzinę po upieczeniu podgrzać do 400 stopni.
Piec je na dużym ogniu przez zaledwie kilka minut.Sałatka: umyć i wysuszyć serca sałaty rzymskiej, pokroić sałatę nożem. Użyj obieraczki do warzyw i ogol duże, cienkie plastry parmezanu.
Ok. połowy dressingu wyłożyć na wierzch sałaty. Dorzuć garść wiórków parmezanu. Daj mu dobry rzut wstępny, tak można ocenić, ile więcej opatrunku trzeba.
Dodaj więcej dressing i parmezan do smaku.
Dodaj schłodzone grzanki. Rzucaj delikatnie.