Moist ' n ' Dark Nut Bread
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur chleba, więc dać Moist ' n ' ciemny chleb orzechowy spróbować. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 51 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz sodę oczyszczoną, cukier, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Wilgotne Babeczki Z Ciemnej Czekolady Z Lukrem Malinowym, Super Wilgotne, Super Ciemne, Czekoladowe Babeczki, oraz Wilgotny Chleb Dyniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz daty i sody oczyszczonej w średniej misce.
Wlać wodę na mieszaninę daktyli; wymieszać i ostudzić.
W dużej misce umieścić cukier, skracanie warzyw, sól, wanilię i jajko; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Dodać mąkę i mieszankę daktylową na przemian do mieszaniny cukru, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Wymieszać z orzechami pekan.
Wlać ciasto do 3 (8 1/2 x 4 1/2 cala) patelni z bochenkiem pokrytych sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 40 do 45 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić 10 minut w patelniach na stojakach z drutu; wyjąć z patelni. Całkowicie fajne.