Mocha Magic Torte

Mocha Magic Torte
Mocha Magic Torte wymaga ok. 2 godziny i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.13 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 976 kalorii, 9g białka, oraz 54g tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać soda oczyszczona, woda, jajka i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co jest raczej złe. Spróbuj Tort Mocha, Tort Orzechowy Mocha, oraz Mrożony Tort Mocha dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwie 9-calowe okrągłe Patelnie i wyłożyć je papierem woskowym lub pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę przesiać sodą oczyszczoną. Rozpuścić 1/3 szklanki kawy rozpuszczalnej w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa RozpuszczalnaKawa Rozpuszczalna
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
3
W dużej misce ubij biały cukier, 3 jajka i wanilię, aż będzie lekka i puszysta. Zmiksować z majonezem i roztopioną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MajonezMajonez
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać mieszankę mąki na przemian z kawą do ciasta, jedna trzecia na raz; wymieszać z mikserem elektrycznym na małej prędkości po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KawaKawa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
5
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto tester wstawiony do środka wyjdzie czysty, o 35 protokół. Fajne ciasto w patelniach przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć i całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
8
Rozpuść 4 kwadraty czekolady z mlekiem i 2 łyżki kawy rozpuszczalnej w podwójnym kotle; zmiksuj na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa RozpuszczalnaKawa Rozpuszczalna
CzekoladaCzekolada
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
9
Wlać gorącą mieszaninę czekolady do ubitego jajka, stale ubijając. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorąca CzekoladaGorąca Czekolada
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
10
W misce, masło śmietankowe i cukier cukierniczy do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MasłoMasło
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
11
Dodać mieszaninę czekolady do mieszaniny masła, i dobrze wymieszać lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
LukierLukier
MasłoMasło
12
Gdy warstwy ostygną, Wytnij każdą poziomo, aby utworzyć 4 warstwy. Napełnij i zamroź ciasto lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn