Mocha Biscotti
Need a deser wegetariański? Mokka Biscotti może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Mieszanka masła, cukru granulowanego, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 11%. Podobne przepisy to Mocha Chip Biscotti, Biszkopt Mocha-Orzech Laskowy, oraz Mocha-Pistacjowe Biscotti.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Mąkę, kakao, granulki kawy, proszek do pieczenia i sody oczyszczonej połączyć w średniej misce. Ubij cukier i masło w dużej misce miksera, aż będzie kremowe.
Dodać jajka i ekstrakt z migdałów; ubijać, aż mieszanina lekko zgęstnieje. Stopniowo ubić w mieszaninie mąki; wymieszać z migdałami.
Podziel ciasto na pół. Dłońmi z mąki, kształt na dwie 12-calowe rolki; lekko spłaszczony.
Umieścić na jednej dużej lub dwóch małych blach do pieczenia.
Piec w rozgrzanym 350 stopni F. piekarnik przez 25 minut lub do firmy. Ostudzić na blasze do pieczenia na stojaku z drutu przez 5 minut.
Pokroić w 1/2-calowe grube plastry; ułóż wyciętą stronę w dół na blachach do pieczenia. Powrót do piekarnika; piec przez dodatkowe 15 do 20 minut.
Wyjąć do stojaka (- ów) z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Roztopić kęsy zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; mżeć nad schłodzonymi ciasteczkami.