Mniam, mniam, zielona fasolka
Yum Yum Green Beans to bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny dodatek. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 6 g białka i 5 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 osobom. Za 98 centów za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis wypróbowało i polubiło 6 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis z Allrecipes wymaga boczku, pomidorów w puszkach, fasolki szparagowej i cebuli. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 65% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Podobne przepisy to Batony dyniowe Yum Yum {Niskotłuszczowe… z opcją niskiej zawartości cukru}, Sałatka z krewetek i awokado z japońskim sosem Yum Yum oraz Trufle czekoladowo-kokosowe {Kulki Yum Yum}.
Instrukcje
Smażyć boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż będzie rumiany i chrupiący.
Odcedź całą warstwę tłuszczu poza cienką warstwą.
Dodaj cebulę na patelnię; gotować i mieszać aż do zrumienienia, około 5 minut.
Wymieszaj pomidory, mieszając, aby usunąć przyklejone kawałki bekonu z dna patelni.
Odcedź dwie puszki fasoli, w pozostałych dwóch pozostaw płyn; wlać na patelnię. Gotuj i mieszaj, aż się rozgrzeje.