Miętowo-Zielony Puree Z Fasoli Lima
Miętowo-Zielony Puree z fasoli lima wymaga ok. 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 10g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka slivered migdały, kurczak, fasola lima, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Puree Z Fasoli Lima, Puree z fasoli Lima z oliwkami i ogolonym Pecorino, oraz Pieczona noga jagnięca z miętą, czosnkiem i przecierem z fasoli Lima dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: Robot kuchenny lub blender
Na suchej patelni na średnim ogniu, toast migdały, aż lekko złoty.
Wyjąć migdały z patelni i odstawić.
Powrót patelni średnim ogniu i ogrzać masło z 1 łyżką oliwy z oliwek.
Dodaj cebulę i saute aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Dodać fasolkę lima, sól i rosół z kurczaka. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, i gotować, aż fasola lima są podgrzewane przez i przetargu, o 5 protokół.
Ostrożnie przenieść mieszaninę do robota kuchennego.
Dodać miętę i puree, aż do uzyskania gładkiej, równej konsystencji. W razie potrzeby doprawić solą.
Przełożyć puree do miski i podawać przyozdobione mżawką pozostałej oliwy z oliwek, czarny pieprz, do smaku, i prażone migdały.