Miętowe Brownie à la Mode może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką jajka, kawę rozpuszczalną, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ciasto Brownie a la Mode, Brownie Pie a ' la Mode, oraz Ciasto Brownie a la Mode dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z Indyka
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól połączyć w dużej misce; wymieszać trzepaczką. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I Smażenia
4
Połącz beztłuszczowe mleko, kawę rozpuszczalną i wanilię w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Granulki Kawy, Mielone
Mleko Bez Tłuszczu
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
5
Dodać cukier i jajka, mieszając trzepaczką, aż dobrze się połączą. W małej misce do mikrofalówki rozpuść masło i chipsy czekoladowe w wysokich odstępach 20-sekundowych, mieszając między każdą przerwą, aż do całkowitego rozpuszczenia.