Miętowa Czekolada Chip Whoopie Placki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać miętowy czekolada Chip Whoopie placki spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 895 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.02 za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 95 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, chipsy czekoladowe, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Miętowa Czekolada Chip Whoopie Placki, Miętowo-Czekoladowe Ciasteczka Whoopie Placki, oraz Ciasto Czekoladowo-Miętowe Whoopie.
Instrukcje
Umieść dwa stojaki w środkowej pozycji piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 204°. lekko nasmarować (lub linii z pergaminem) dwie blachy do pieczenia.
W dużej misce wymieszać masło, sól, ekstrakt z mięty pieprzowej, proszek do pieczenia i cukier drewnianą łyżką lub mikserem elektrycznym, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Dodać mąkę na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc na mące.
Dodaj zielony barwnik spożywczy i wymieszaj do włączenia. Zrób to delikatnie; nie ma potrzeby, aby pokonać ciasto. Na koniec wymieszać czekoladowe chipsy.
Używając miarki do lodów, upuść ciasto na przygotowane blachy do pieczenia. Pozostaw 2 do 2 1/2 cala między każdym ciastkiem. Jeśli użyjesz dużej (4 uncji) miarki, otrzymasz około 24 jumbo ciastek (na 12 kanapek) z ciasta; jeśli użyjesz małej (2 uncji) miarki, otrzymasz około 48 (na 24 kanapki).
Piec ciasteczka, aż są one ledwo ustawione na górze, o 11 protokół. Schłodzić je na patelni przez 5 minut, a następnie przenieść do stojaka do całkowitego ostygnięcia.
Umieść chipsy czekoladowe, syrop kukurydziany, masło i ciężką śmietanę w dużej misce bezpiecznej w kuchence mikrofalowej.
Podgrzać w kuchence mikrofalowej, zatrzymując się, aby mieszać co 30 sekund, aż mieszanina będzie całkowicie gładka, łącznie od 2 do 3 minut.
Dodać miętę pieprzową i jeszcze raz wymieszać. Schłodzić w lodówce, mieszając od czasu do czasu, aż napełnienie osiągnie chłodną temperaturę pokojową.
Wyjmij z lodówki i bij z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż rozjaśni kolor i lekko zgęstnieje. Jeśli nadzienie nie rozjaśni się i nie zgęstnieje po kilku minutach ubijania, schłodzić przez kolejne 15 minut, a następnie ponownie ubić.
Rozłóż dużą ilość nadzienia na jednej z płaskich stron ciastek; kanapkę drugą połowę na górze, aby uformować ciasto. Powtórz z pozostałymi ciastami.
Podawać, Przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do 5 dni.