Mięta Pomarańczowo-Cytrynowa Fizz
Mięta pomarańczowo-cytrynowa Fizz może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 33 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, ciasno liście mięty, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Cytrynowo-Pomarańczowy Fizz, Pudding Ryżowy Pomarańczowy Z Polewą Pomarańczowo-Żurawinową, oraz Blood Orange Gin Fizz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 1 1/4 szklanki wody i cukru w małym rondlu; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż cukier się rozpuści.
Zdejmij z ognia i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Połącz mieszaninę cukru, 1/2 szklanki liści mięty i następne 3 składniki. Kryj się i wyluzuj.
Wlać mieszaninę przez sitko z siatki drucianej do dzbana, odrzucając skórkę mięty i pomarańczy. Tuż przed podaniem wymieszać z wodą gazowaną.
Dekoruj gałązkami świeżej mięty, w razie potrzeby.