Mięsisty Placek Do Pizzy
Mięsisty Pizza Pie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 640 kalorii. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka piecrust, pepperoni, sos mięsny spaghetti i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Spróbuj Pizza Nadziewana Mięsem, Mięsisty Mac ' N ' Cheese, oraz Mięsisty Manicotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż kawałki; ułóż kawałki i naciśnij razem.
Umieść piecrust na pergaminowej blasze do pieczenia; rozprowadź sos mięsny spaghetti równomiernie na skórce, pozostawiając 1-calową granicę; top z plastrami pepperoni. Złóż brzegi skorupy lekko nad wypełnieniem.
Piec na dolnej półce w temperaturze 425 przez 15 minut.
Posypać serem, i piec 15 więcej minut lub aż bąbelkowy i złoty.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki). Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)]()
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator