Mięsisty Faszerowany Pieprz Zapiekanka
Mięsisty faszerowany pieprz zapiekanka może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 592 kalorie. Ten przepis od Allrecipes ma 224 fanów. Jeśli masz czosnek w proszku, Pomidory, mieloną kiełbasę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Zapiekanka Faszerowana Pieprzem, Zapiekanka Faszerowana Pieprzem, oraz Zapiekanka Faszerowana Pieprzem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Roztopić masło w dużym garnku na średnim ogniu; gotować i wymieszać zieloną paprykę, cebulę i czosnek w gorącym maśle, aż warzywa będą lekko miękkie, 2 protokół. Wymieszać kiełbasę i mieloną wołowinę do mieszanki papryki; gotować, aż mięso będzie kruche i rumiane, często mieszając, 10 do 12 minut.
Spuścić smar. Doprawić solą, czarnym pieprzem, oregano i czosnkiem w proszku.
Wymieszać pokrojone w kostkę pomidory, ryż, pasta pomidorowa, i sos Worcestershire do mieszaniny mięsa i doprowadzić do gotować na wolnym ogniu; gotować do ogrzania przez, o 5 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Wlać mieszaninę do dużego naczynia do pieczenia.
Zupę pomidorową ubić z wodą w misce, aż będzie gładka; wlać zupę na mieszankę mięsną.
Rozłóż ser Cheddar na zapiekance.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zapiekanka ogrzewa się i ser cheddar jest rumiany i bulgotanie, o 30 protokół.